Grafik af forskellige dekontamineringsmetoder

FHS SCANDINAVIA

FOOD HYGIENE SOLUTION

Ønsker du at integrere den mest økonomiske, pålidelige og miljøvenlige hygiejneløsning i dit produktionssystem, så er vi de rette samarbejdspartnere til at finde den optimale løsning.

20 års erfaring

FHS Scandinavia leverer løsninger indenfor desinfektion mens produktionen kører. Vi leverer primært til fødevare- og pharmaindustrien i Skandinavien og har 20 års erfaring i at finde løsninger ved hjælp af UVC-lys, ozon og ionisering. Løsninger, der både økonomisk og miljørigtigt, forbedrer virksomhedens mikrobiologiske niveau.

Skærpede krav fra omverdenen

Optimering af hygiejneløsninger er et vigtigt fokus for at leve op til de skærpede krav, som samfundet stiller til fødevareindustrien. Samtidig kræver både politikere, detailhandel og forbrugere øget fokus på miljø- og bæredygtighed i produktionen. Derfor benytter vi os af desinfektionsløsninger helt uden kemi – vi bruger med andre ord naturens egne løsninger med UV-C lys, ozon, ionisering og antibakteriel gulvbelægning.

FHS Scandinavia er på ingen måde en konkurrent eller erstatning for den rengøring, vask og desinfektion, som gennemføres i dag, men et ADD-ON produkt for at forbedre de mikrobiologiske resultater.

DU OPNÅR

Hvad opnår du ved at vælge FHS Scandinavia til at løse dine mikrobiologiske udfordringer?

  • en bedre effektivitet i din produktion (færre stop)

  • færre tilbagekaldelser af produkter med mikrobiologiske problemer

  • længere holdbarhed på produktet

  • grøn profil ved at mindske vandforbrug og fravælge kemi

Gennem de sidste 20 år med UVC-lys, ozon og ionisering, har vi lært hvad der virker – og ikke mindst – hvad der ikke virker til desinfektion uden kemi i fødevarebranchen. Og vi har udvalgt og testet de bedste leverandører indenfor området “kemikaliefri dekontaminering 24-7, mens produktionen kører”, så vi kan rådgive dig om de bedste hygiejneløsninger.

+45 27 62 61 73

GOD INVESTERING I FREMTIDEN

FHS Scandinavia leverer løsninger indenfor dekontaminering, mens produktionen kører. Vi leverer primært til fødevarer og pharmaindustrien og har 20 års erfaring i at finde løsninger, der hjælper virksomheder med at forbedre deres mikrobiologiske niveau. Et område, som har øget fokus fra både detailhandlen, leverandører og samfundet generelt. Derfor er en investering i virksomhedens hygiejneløsninger en sikker vinder og en forsikring i fremtiden, da det beriger virksomheden med en længere produktholdbarhed og færre tilbagekaldelser af produkter.  Resultater, som matcher samfundets trend om at stoppe madspild og at producere bæredygtigt – uden brug af kemi.

SÅDAN ARBEJDER VI

Når vi kommer ud til jer og kaster et blik på jeres virksomhed samt taler med jer, om jeres mikrobiologiske udfordring, har vi ret hurtigt et godt billede af en løsning. I de fleste tilfælde er det en løsning, der ikke kræver en total ombygning for jer, men blot et supplement af UVC-lys, ozon, ionisering og/eller antibakterielle måtter i jeres setup. Og da vores udvalgte underleverandører er specialister inden for hvert deres område, kan vi sammensætte de mest optimale produkter til jer.

Vi er ret sikre på, at vi kan finde den rette løsning til din virksomhed, men skulle løsningen alligevel ikke leve op til jeres forventninger, så er vores filosofi ”No cure no Pay”.

HAR DU EN UDFORDRING?

Har du brug for hjælp til din udfordring? Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.
Du kan også tilmelde dig nyhedsbrev her.

    FHS SCANDINAVIA – Danmark

    +45 27 62 61 73