VAND & FLYDENDE PRODUKTER

Rensning eller dekontaminering af vand kan give store besparelser i vandforbrug, som både er godt for økonomien og miljøet. FHS Scandinavia har erfaringer i dekontaminering af vand og andre flydende produkter med UVC og/eller ozon. Både drikkevand, procesvand og spildevand kan dekontamineres og man kan opnå store besparelser i produktionen ved recirkulering. I mejerisektoren, har vi gode erfaringer med at anvende UV-C til dekontaminering i saltlagekar, og med ozon findes et stort antal muligheder for at fjerne uønsket smag i f.eks. drikkevarer, som kan være opstået andre steder i produktionsprocessen.

Før vi kan foreslå en ”Food Hygiene Solution”, skal vi kende jeres konkrete mikrobiologiske udfordring og målsætning, og først derefter kan vi finde den rigtige løsning, som kan være baseret på UV-C, ozon og/eller en kombination af disse dekontamineringsteknologier.

GALLERI

VORES LEVERANDØRER

Alle vores leverandører er markedsledere på det europæiske marked for UVC-lys, ionisering, ozon og antibakteriel gulvbelægning, og specialister i lige netop deres teknologi.

HAR DU EN UDFORDRING?

Har du brug for hjælp til din udfordring? Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt

FHS SCANDINAVIA – DK

+45 27 62 61 73